Toon uitleg.

« Terug naar hoofdpagina

November men know how to shave their life

Als je aan Nederland denkt, denk je aan klompen, tulpen, molens en Hollandse kaas. De klassieke gele Goudse kazen bijvoorbeeld, te vinden bij Kaashuis Tromp. Een kaas traditie die al eeuwen bestaat. Een kaastraditie die doet denken aan boeren op hun tractoren, bonte koeien en twee bruine boterhammen met kaas als lunch.

Met deze denkbeelden wil Mensome afrekenen. Kaas is veelzijdig, kaas is lekker en kaas is iets om met trots te serveren. En dan heb ik het niet over een zachte camembert of Parmigiano Reggiano, maar over onze kaas. Een wereldberoemde Edammer of een smakelijke Goudse kunnen terug in het huisbeeld komen.

In overleg met De Playboy die ons heeft gesteund in onze queeste, zijn we op zoek gegaan naar een waardige partner die jullie kan voorzien van de beste materialen om van elk soort kaasplank een verwennerij voor de mond en het oog te maken! In Boska hebben we zo’n partner gevonden, een partner die al meer dan 100 jaar actief is op het gebied van kaastools. Het is ons dan ook een eer de box voor te stellen.

Allereerst presenteren we de Monaco Lazy Susan. Dit is een geweldige ronde kaasplank met een draaibaar bovenplateau, zodat iedereen zijn eigen favoriet naar zich toe kan draaien. Het kaasplateau is vervaardigd van leisteen, waardoor het een authentieke uitstraling bewerkstelligt.

Het Monaco Kaasmes Comté is een uniek kaasmes van hoge kwaliteit om de blits mee te maken. Het heeft aan twee kanten een handvat, waardoor de kracht goed kan worden overgebracht op een harde kaas. Daarnaast ziet dit er natuurlijk geweldig uit op feestjes en partijen.

De Monaco Handrasp Romano is nog unieker dan het Kaasmes Comté. Geen voorgesneden kaas meer voor de Mensome man, want met de Handrasp Romano is kaas raspen een feest geworden! De ene hand houdt de rasp op de juiste plaats en drukt hem tegen de rasp, terwijl de andere hand de rasp aandraait, simpel en leuk!

De Life Kaasset maakt de box compleet. De messen zijn van harde kunststof, ABS genoemd, die zorgen voor een stijlvol uiterlijk, afgewerkt met een snijvlak van RVS. Door hun speciale ontwerp zijn ze perfect om door de heerlijkste kaas te snijden, zonder dat de kaas achter blijft op het mes.

Met de inhoud van deze box kan de Hollandse kaas weer floreren! Laat het u smaken!

Let op: De box is voor de herfst en loopt daarom in oktober en november. Maar als je in oktober besteld, krijg je hem natuurlijk alvast begin november binnen.