Toon uitleg.

« Terug naar hoofdpagina

November men know how to shave their life

Het nieuwe jaar is begonnen, maar dat betekent ook dat de winter nog in volle gang is. De Mensome man moet er natuurlijk ondanks het koude weer ook stijlvol bijlopen. Daarom bieden wij deze maand de Limited Winter Business Box aan.

In samenwerking met BusinessMe hebben wij een mooie set zakelijke herenaccessoires samengesteld. Ideaal voor de moderne man die er ook tijdens de koude dagen goed uit wil zien.

  • Marineblauwe sjaal: Dankzij de samenstelling van wol en acryl houdt deze sjaal de warmte nog beter vast, zodat je lekker warm bij kunt lopen. Met een lengte van 180 centimeter sla je deze sjaal gemakkelijk om je heen, en met een marineblauwe kleur met rode en witte streep is het de ideale toevoeging op jouw winteroutfit.
  • Gebreide stopdas: De nieuwste mode op stopdas gebied is de wollen gebreide das. Aan de onderkant is de stropdas recht in plaats van puntig, en met 6 centimeter smaller dan normaal. Een ideale stropdas voor de modebewuste man.
  • Dasspeld: Bij een goede stropdas hoort uiteraard ook een dasspeld. Een dasspeld zorgt ervoor dat je stropdas niet verkeerd gaat hangen en er dus altijd netjes uitziet, en is voornamelijk bij wollen stropdassen essentieel. Bij deze zilverkleurige dasspeld hoort ook een zakje, zodat je hem altijd handig kunt opbergen.
  • Manchetknopen met koord: Met wintermanchetknopen kun je je goed onderscheiden van de gemiddelde man. Onze manchetknopen met koord doen dat zeker. Het zwarte koord komt namelijk om de mouw van het overhemd heen voor een unieke uitstraling.

Met onze Winter Business Box zul je gegarandeerd stijlvol en warmpjes het koudste seizoen doorkomen. En uniek, want de box is slechts in gelimiteerde oplage verkrijgbaar!