Toon uitleg.

« Terug naar hoofdpagina

November men know how to shave their life

Al ver voor onze jaartelling verklaarden de Grieken de olijfboom heilig om de olie te beschermen. Een olijftak gold als symbool om de winnaar van Spelen te lauweren en de winnaar kreeg olijfolie als prijs. Uiteraard is er sindsdien veel veranderd in de wereld, ook voor de oogst en productie van olijfolie, maar nog altijd is een mooie olijfolie een luxegoed. Daarom konden wij dit product niet links laten liggen.

Speciaal voor onze abonnees zijn wij op zoek gegaan naar een klassieke vorm van olijfolie. En deze hebben wij gevonden in samenwerking met DeOlijfolieshop.nl. Dit is het verhaal van onze Full Moon Olive Oil Club – De Zwethheul editie:

Tijdens de eerste volle maan van oktober verzamelen de leden van de Full Moon Club zich in Extremadura West Spanje. Zij gaan de olijfboomgaard in om met de hand de beste olijven te plukken en ze vervolgens binnen één uur te persen. Uiteraard gaat het grootste deel van deze olie mee in de koffers van het gezelschap, maar De Olijfolieshop heeft voor ons een beperkt aantal flesjes weten te bemachtigen om in jullie box te stoppen.

Om de oliebeleving compleet te maken zijn we vervolgens op zoek gegaan naar bijbehorende benodigdheden, voor een onvergetelijke ervaring:

De producten in de box van deze maand:

Olie is letterlijk een bron van warmte en licht. Olie smeert, voorkomt wrijving en laat radertjes soepel lopen… ook in het menselijk contact. Olijfolie is één van de gezondste producten op aarde en laat de hersenen endorfine aanmaken waardoor u een gelukzalig gevoel krijgt. Wij wensen u niet alleen Geluk, Gezondheid & Succes ….. wij sturen het U!