Toon uitleg.

« Terug naar hoofdpagina

November men know how to shave their life

Cultus addit hominibus auctoritatem, ofwel kleren maken de man. Dit aloude mantra wilden de mannen van Mensome weer eens nieuw leven in blazen. Met de lente in volle gang wordt het tijd om je te onderscheiden met opvallende accessoires. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikte partner om ons hierbij te helpen.

Het oog viel direct op The Dandy Shop. The Dandy Shop is gericht op de man die op zoek is naar een eigen onderscheidende stijl. Een stijl die ondeugend, maar toch elegant is. Daarom bieden wij deze maand een box aan die de Mensome man een start laat maken met de dandy look, een uit Engeland afkomstige kledingstijl die een pak combineert met in het oog springende extra's.

  • Gehaakte rode das: Bij een mooi pak hoort een opvallende stropdas, dat zit met dit rode exemplaar wel goed. De gehaakte das kenmerkt zich door zijn recht afgewerkte einde.
  • Luxe brede bretels: Met het dragen van bretels wordt lef getoond en het buitengewone omarmd. Deze luxe zwarte bretels hebben zowel clips als lussen om mee aan de broek vast te maken.
  • Happy Socks: Het Zweedse Happy Socks kenmerkt zich door haar unieke en gedurfde ontwerpen, waarmee een alledaags voorwerp omgetoverd wordt in een kleurrijk design. Daarom is het een ideale keuze voor de dandy man. Deze rood-blauwe gestreepts sokken worden gemaakt van hoge kwaliteit katoen.

Met deze ondeugende combinatie ben je in staat elke outfit onderscheidend te maken van de saaie 'grijze massa'. Omarm de dandy look en geef je outfit meer stijl!