Toon uitleg.

« Terug naar hoofdpagina

November men know how to shave their life

Schoonheid is een idee of gevoel van aangenaam uiterlijk, innerlijk en uitstraling. Volgens sommigen te objectiveren, volgens anderen slechts een subjectief begrip. Maar hoe je het ook wendt of keert, iedereen voelt zich wel eens niet ‘schoon’: de haren willen niet in model, de huid is geïrriteerd door het scheren en de wallen onder je ogen hangen tot aan je lippen. Dat zijn de momenten dat een beetje hulp om de uiterlijke schoonheid te verhogen geen kwaad kan.

Uiteraard is Mensome op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor. We hebben een combinatie van producten die deze problemen het hoofd biedt en jouw schoonheid zelfs na de zwaarste nacht weer restaureert samengesteld. Zo zal jouw uiterlijk bij elke gelegenheid onberispelijk zijn:

  • Dr. Miracles 2 in 1 Tingling Shampoo & Conditioner (350ml): deze fijne shampoo en conditioner zorgt voor een tintelend gevoel, waarbij hoofdhaar en -huid profiteren van de verzorgende werking. Daarbij heeft Dr. Miracles een hydraterende werking en laat het haar stralen.
  • Mr. Maroosh - Wood & Leather Shaving Cream (65ml): Nieuw op de markt, deze scheercrème heeft het helemaal. Hout en leer staan voor materialen die groeien in karakter over de jaren, zoals jij dat ook doet. Deze scheercrème geeft jou de mogelijkheid  te ontspannen en al jouw verplichtingen in vergetelheid te doen geraken.
  • Baume.be Aftershave Balsem (30ml): Om een scheerbeurt in stijl af te sluiten gebruik je deze aftershave balsem van professionele kwaliteit. Dankzij natuurlijke extracten als lavendel, Kamille en Jojoba olie voorkomt het ontstekingen en hydrateert de huid.
  • Proraso hydraterende crème (50ml): Speciaal voor mannen, anti-aging en een heerlijke verzorging voor het hele gezicht.
  • Blue Magic Fix gel (100ml): Om jouw look helemaal af te maken hebben we een bijzondere, krachtige gel toegevoegd. Deze gel zorgt ervoor dat jouw haar altijd perfect in model zit, zonder zijn natuurlijke uitstraling te verliezen!

Bonusproduct deze maand om letterlijk te shinen op elk feestje:

  • Murray's Superior Hair Dressing Pomade (90ml): De klassieke Murray’s, al sinds 1925 niet weg te denken van de markt. Een zeer sterke wax, die je haar in elk gewenst model brengt en daarin laat zitten zolang je wilt (en niet wilt)!