Toon uitleg.

Deze maand bieden wij aan: de Bota: een latex zak, ideaal om jouw favoriete wijn mee te nemen. De toepassingen zijn eindeloos. Buiten het feit dat een Bota sierlijk is, is deze ook handig te dragen en te delen. Omdat je de wijn uit de fles spuit, kan je de wijn gezellig met vrienden delen. De fles is daarom ideaal voor outdoor activiteiten, zoals trekkings, maar ook skiën. Het is een gezellige, alternatieve manier van het delen van drank met vrienden.

Meer weten >>

Als je aan Nederland denkt, denk je aan klompen, tulpen, molens en Hollandse kaas. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een waardige partner die jullie kan voorzien van de beste materialen om van elk soort kaasplank een verwennerij voor de mond en het oog te maken! In Boska hebben we zo’n partner gevonden, een partner die al meer dan 100 jaar actief is op het gebied van kaastools. Het is ons dan ook een eer de box voor te stellen.

Meer weten >>

Het najaar staat weer voor de boeg. Bladeren vallen van de bomen, de temperatuur daalt en we worden weer geteisterd door het kenmerkende Hollandse najaarsweer met grauwe vergezichten en buien, zoals oude meesters ons al voor schilderden. Geen mooi vooruitzicht wanneer de garderobe nog niet op pijl gebracht is! Want, hoe ga je die kou doorstaan?

Meer weten >>

Deze zomer is Gin-tonic weer het drankje! Na de verovering van de rest van Europa kan ook Nederland niet achterblijven en zie je Gin-tonic steeds meer terug in het straatbeeld. Wat veroorzaakt deze gekte? Probeer het zelf uit en je weet waarom, een Gin-tonic verfrist de gemoederen en zet de geest op scherp.

Meer weten >>

Het is een mooie nazomeravond. Je geeft een feestje op het dakterras en wilt dit een beetje opleuken. Hoe krijg je dat voor elkaar? De mannen van Mensome kennen dit probleem en hebben de oplossing: de Bostonshaker. Verse producten, mooie dranken en genietende bezoekers doen de rest. Daarom hebben wij de samenwerking gezocht met Olivestore.nl, de leverancier voor alle benodigdheden voor een goede cocktail.

Ook lieten wij ons inspireren door Timo Janse, een van de beste bartenders ter wereld en werkzaam in wat wel dé speakeasy cocktailbar van Nederland genoemd wordt, Door 74. Hij geeft je zijn recept voor een van de meest klassieke cocktails, de Corpse Reviver #2. In de video laat hij tevens zien hoe je deze perfect kunt bereiden. Tot slot geeft hij je de vijf basisdranken die je in ieder geval in huis moet hebben om gevarieerde cocktails te kunnen bereiden:

  1. Gin
  2. Bourbon
  3. Dry Vermout
  4. Triple Sec
  5. Rum (liefst donker voor het kleurcontrast)
Meer weten >>

Schoonheid is een idee of gevoel van aangenaam uiterlijk, innerlijk en uitstraling. Volgens sommigen te objectiveren, volgens anderen slechts een subjectief begrip. Maar hoe je het ook wendt of keert, iedereen voelt zich wel eens niet ‘schoon’: de haren willen niet in model, de huid is geïrriteerd door het scheren en de wallen onder je ogen hangen tot aan je lippen. Dat zijn de momenten dat een beetje hulp om de uiterlijke schoonheid te verhogen geen kwaad kan.

Meer weten >>

Het Nederlandse straatbeeld is te saai, dat zagen de mannen van The Dandy Shop. Een mening die gedeelt wordt door ons bij Mensome. Daarom bieden wij deze maand een box voor de mannen met lef die hun outfit extra laat opvallen.

Meer weten >>

Al ver voor onze jaartelling verklaarden de Grieken de olijfboom heilig om de olie te beschermen. Een olijftak gold als symbool om de winnaar van Spelen te lauweren en de winnaar kreeg olijfolie als prijs. Uiteraard is er sindsdien veel veranderd in de wereld, ook voor de oogst en productie van olijfolie, maar nog altijd is een mooie olijfolie een luxegoed. Daarom konden wij dit product niet links laten liggen.

Meer weten >>

In de huidige digitale wereld is een klassiek notebook nog altijd niet overbodig. Het is makkelijk, snel en veelzijdig. Maar het moet uiteraard ook goed ogen! Daarom bieden wij deze maand samen met Misc-Store de Midori Traveler's Notebook aan, ontworpen in Japan. Dit notebook is geheel te personaliseren, zodat het ideaal in jouw leefstijl en werkdag past.

Meer weten >>

De traditie van worst maken gaat ver terug in de tijd. In de klassieke Griekse samenleving werd al melding gemaakt van het eten van worst en ook de Romeinen lieten zich de worst smaken. Waar de worst in de begintijd vooral werd gemaakt van restproducten en ingewanden van het varken om geen ‘vlees’ te verliezen, is sommige worst in onze tijd geëvolueerd tot een hoogwaardig product. Een product waarmee je jouw gasten in de watten kunt leggen, als je tenminste de juiste worst op tafel zet.

Meer weten >>

Het nieuwe jaar is begonnen, maar dat betekent ook dat de winter nog in volle gang is. De Mensome man moet er natuurlijk ondanks het koude weer ook stijlvol bijlopen. Daarom bieden wij deze maand de Limited Winter Business Box aan.

Meer weten >>

De mensome man zorgt niet alleen voor zichzelf. Ook zijn vriendin wordt in de watten gelegd. In het gure weer dat in aantocht is moet de kou op smaakvolle en stijlvolle wijze bestreden worden. Daarom deze maand: zelfgemaakte warme chocolademelk voor twee.

Meer weten >>

De box van deze maand neemt je mee terug naar een traditie die in onmin is geraakt: de perfecte scheerbeurt! Onthaast je ´s ochtends en beleef de scheerbeurt zoals een echte man dat doet! Mensome heeft in samenwerking met Barber Amsterdam deze maand de ShavingBox voor jou samengesteld, met daarin een complete en vooral mooie scheerset.

Meer weten >>