Toon uitleg.

Hoe werkt het?

Stap 1: Abonneer

Meld je aan voor onze abonnementsdienst om lid te worden van Mensome.

Je zult de eerste box meteen betalen. Deze ontvang je vervolgens aan het begin van de volgende maand. Bij elke nieuwe box zul je pas betalen wanneer deze verstuurd wordt. We maken hierbij gebruik van automatische incasso.

Stap 2: Bekijk elke maand de nieuwe box

Mensome stelt, in samenwerking met experts, elke maand een nieuwe box met exclusieve producten samen met exclusieve producten. Aan het begin van de betreffende maand krijg je een email waarin we je laten weten wat je kunt verwachten. Doe je niets, dan ploft de box aan het begin van de volgende maand op je deurmat.

Ben je een maandje niet geïnteresseerd? Dan kun je op elke moment afzeggen voor de box van die maand. Wij versturen niets en jij betaalt niets.

Stap 3: Ontvang je Mensome box

We laten je via e-mail weten wanneer je box onderweg is en je ontvangt een track & trace-nummer om je box te volgen. Vergeet niet, verzenden is gratis!

Waar wacht je dus nog op! Abonneer nu en maak je klaar voor een meer Mensome bestaan ervaring.

Cadeautje?

Ken je iemand die wel een Mensome box verdient? Dan kun je deze gewoon cadeau doen!

Stap 1: Kies het aantal boxes

Of je nu één, twee, drie, of zes boxes cadeau wilt doen, het kan allemaal. Kies simpelweg het aantal en wij zorgen dat alles goed komt. Je kunt ook een volledig abonnement cadeau doen, je zult dan elke nieuwe box pas betalen wanneer deze verstuurd wordt.

Stap 2: Zelf boxes kiezen of laten kiezen

Als je een cadeau geeft kun je deze helemaal in eigen beheer houden. Je ontvangt dan, net als bij een normaal abonnement, elke maand een e-mail van ons over de nieuwe box. Doe je niets, dan wordt deze verstuurd. Overslaan kan ook en is geheel kosteloos.

Liever de keus laten aan de gelukkige ontvanger? Je kunt er voor kiezen om een vouchercode cadeau te doen. De ontvanger kan de code op de site inwisselen en zelf bepalen welke box (of boxen) hij wil ontvangen. Hij zal nu maandelijks op de hoogte worden gesteld van de nieuwe box. Uiteraard met de keuze om deze in huis te krijgen of een maandje kosteloos over te slaan.

Stap 3: Word een awesome vriend

De Mensome box wordt aan het begin van de volgende maand verstuurd. Je ontvangt een e-mail met track & trace-nummer om je box te volgen. Heb je een voucher cadeau gedaan, dan ontvangt de gelukkige ontvanger de e-mail nadat hij zich op mensome.nl heeft geregistreerd.