Toon uitleg.

« Terug naar hoofdpagina

November men know how to shave their life

Het najaar staat weer voor de boeg. Bladeren vallen van de bomen, de temperatuur daalt en we worden weer geteisterd door het kenmerkende Hollandse najaarsweer met grauwe vergezichten en buien, zoals oude meesters ons al voorschilderden. Geen mooi vooruitzicht wanneer de garderobe nog niet op pijl gebracht is! Want, hoe ga je die kou doorstaan?

Mensome heeft uiteraard al vooruit gedacht. De oplossing van dit najaar is een box vol onderkleding. Voor de box zijn we op zoek gegaan naar Hollandse partners, die wel weten welke omstandigheden we hier moeten trotseren, maar die vooral geweldige kledingstukken weten te presenteren:

In de eerste plaats hebben we gezorgd voor passende shirts, in samenwerking met Witteboorden.nl, niet alleen om jezelf warm te houden, maar toch ook vooral omdat ze geweldig aan zitten. In de box vind je een 2-pack "Willem", een mooi shirt dat perfect onder een overhemd past.

Daarnaast hebben we in samenwerking met Effio twee paar bijzondere sokken uitgezocht. De Earth no. 1 en no. 3. Superieure sokken die onderscheiden in design, kleurgebruik en draagcomfort

Tot slot hebben we een boxer van Pauli4Men toegevoegd. Een gewaagde boxer die gezien mag worden. Ontworpen door vrouwen die weten wat ze van mannen willen!

Begin de herfst goed in de stijl die je van ons gewend bent!