Toon uitleg.

« Terug naar hoofdpagina

November men know how to shave their life

Door moderne technologie als tablets en smartphones worden klassieke manieren van communicatie en het maken van aantekeningen verdrongen. Zo heeft bijna niemand meer een fysieke agenda en worden foto’s gemaakt van aantekeningen op een whiteboard. Ondanks deze snelle opkomst van technologische snufjes, blijven papieren schrijfblokken aanwezig in meetings en vinden we het fijn om even snel met pen een aantekening te maken. Gewoon omdat het makkelijker is om even een tekening te maken ter verduidelijking, belangrijke opmerkingen te omcirkelen of jouw laatste gedachten vast te leggen.

Veelal gebeurt dit in een slap ringband schrijfblok met kartonnen kaft. Onooglijk, niet iets wat je wilt tonen als je door de gangen loopt of bij een klant zit.

Mensome heeft dit opgemerkt en is op zoek gegaan naar een klassiek notebook, waar je mee voor de dag kunt komen. Sterker nog, waarmee je alle aandacht trekt. Een echt accessoire! Eentje die bovendien geknipt is om mee te reizen. Naast gebruik op het werk, maakt de maat het een erg handig boekje om mee te nemen waar je ook gaat. Deze hebben we gevonden samen met Misc-Store in de vorm van de Midori Traveler's Notebook. Gebruik het als aantekeningenboek, dagboek of agenda.

Met deze Mensome box zul je alles krijgen voor een complete notebook:

 • Midori Traveler's Notebook: een net bruinlederen notebook in een handzaam formaat (21 bij 11cm) van prachtige kwaliteit, met de hand gemaakt in Chiang Mai, Thailand. Het biedt de mogelijkheid om allerlei persoonlijke vullingen te gebruiken om jouw ideale notebook samen te stellen. Naast het notebook zul je het volgende in onze box aantreffen:
  • Blank Filling: vulling met blank papier.
  • Lined Filling: vulling met gelijnd papier.
  • Grid Filling: vulling met geruit papier.
  • Kraft File: handige kartonnen vulling waarin je visitekaartjes of jouw paspoort kunt stoppen.
  • Connecting Band: Band om verschillende vullingen in het notebook te houden, handig om aantekeningen van elkaar te scheiden voor beter overzicht!

De Midori Traveler’s Notebook is gemakkelijk in gebruik, er zijn allerlei soorten vullingen en deze kunnen eenvoudig worden in en uitgehaald. Is een boekje vol? Dan vervang je deze simpelweg met een refill, die ook los te verkrijgen zijn.

Met dit Notebook kun je al jouw aantekeningen eenvoudig bij elkaar houden en overal mee naar toe nemen. Met een gepersonaliseerde Midori Traveler's Notebook kom je altijd goed voor de dag!